Followers

Tuesday, August 3, 2010

kemungkinan besar saya akan tutup blog nie..

saya akan tutup blog nie...


kadang-kadang niat baik kita di salah erti..

kadang-kadang kita terlebih batas dalam tindakan..

apabila emosi menguasai diri...

kemungkinan besar,saya akan tutup blog nie..

mungkin buat blog lain tanpa menggunakan identiti saya...

salam..

8 comments:

  1. KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

    (a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
    (h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    ReplyDelete
  2. Kenapakah?bukankah saudari pejuang agama?xkan dgn sedikit 'ujian' saudari dah jadi lemah?

    ReplyDelete
  3. Senbonzakura KageyoshiAugust 4, 2010 at 11:03 PM

    KENAPA KITA JATUH???
    SEBAB KITA AKAN BELAJAR CARA UNTUK BANGUN SEMULA.... Renung2kan lah ayat ni...

    ReplyDelete
  4. Wallahu a'lam. Entah apa yang telah melanda saudari. Mungkin saudari patut baca artikel ni http://genta-rasa.com/2010/08/03/masalah-itu-didikan-allah/

    ReplyDelete
  5. terima kasih atas keprihatinan...insyaALLAH saya akan teruskan blog nie..cuma bagi saya masa utk muhasabah diri dan cari semula kekuatan yg telah hilang.
    saya sangat suka menulis..berkongsi..berdakwah dalam bentuk yg santai...dgn harapan lebih mudah diterima dan diamalkan oleh sesiapa yg membaca..
    tapi..mungkin saya menjadi penyebab kepada fitnah yg saya sendiri pun tak pasti..
    saya tak nak apa yg saya tulis dianggap menyebarkan fitnah oleh segelintir pembaca..
    ini blog saya..saya boleh tulis apa yg saya nak..tapi kalau mendatangkan masalah pada org lain,saya rasa bersalah..
    bagi saya masa utk muhasabah diri saya sendiri..
    insyaAllah...jika diizinkan Allah,saya akan teruskan blog nie.
    doakan saya ye sahabat-sahabat...

    saya harap pembaca yg selalu follow blog saya bukan memilih dgn alasan sebab saya nie wanita..saya tak nak dituduh lagi sebagai penyebar fitnah..dan saya bukannya sempurna..ada banyak kekurangan.cuma contohilah perkara kebaikan kalau ada..kalau ada teguran,boleh send message melalui Fb..jgn secara terang-terangan kerana saya ada aib dan maruah yg perlu dijaga...salam...jaga ibadah ye..

    ReplyDelete
  6. Saudari kena ingtkan diri sentiasa bahawa pendakwah pasti lebih lagi di'uji' Allah.Bukan kerana Allah nak menyusahkan saudari tapi itu cara Allah 'angkat' saudari menjadi hamba yang tawadhuk dan yakin sebnarnya pada janjiNYa.

    Pendakwah bukan bermakna diri dia sudah sempurna,dia harus buktikan apa yang dia kata melalui sikap dan tindak tnduknya dan cara ia melihat sesuatu keadaan samaada ianya berbentuk musibah atau nikamt.Untuk mendapat akhlak sebagai daie yg rabbani,dia perlu tahu yang Allah pasti akn 'latih' dia dari semasa ke semasa dalm tempoh dia ingin mejadi salah seornag 'prajurit' Allah yang tak gentar apepn keadaan yang melanda dirinya hatta sekiranya isi dan kulitnya dirobek oleh musuh-musuh Allah pun dia tetap istiqamah dan yakin pada Allah...Muhasabah buat diri ini yang menulis.

    ReplyDelete
  7. salam alaik, maaf bersuara.

    teringat pesanan dan kata2 ustaz ambo..,
    "ujian yang jebat hanyalah untuk orang yang hebat"

    ~ahlan ya Ramadhan~

    ReplyDelete
  8. anonymous: terima kasih atas nasihat..insyaAllah saya akan sentiasa ingatkan diri saya.

    ReplyDelete